يدخل الزبادى فى الكثير من الأكلات والمقبلات كمكون أساسى مغذى ومفيد جدًا للصحة، كما يمكن تناوله وحده كأكلة خفيفة بين الوجبات أو على الإفطار، أو حتى كوجبة عشاء لمن يتبعون نظامًا غذائيًا لفقد الوزن.
طريقة التحضير:
هنغلى اللبن ونسيبه لحد ما يبقى دافى ونعرف نلمسه بأيدينا
خدو بالكو دافى مش بارد ولا سخن
هنجيب كوباية الزبادى ونحطها على اللبن ونقلب كويس جدا لحد ما تختفى كل الكتل بتاعة الزبادى
هنصب اللبن فى اكواب ونكون مدفيين الفرن حاجه بسيطه يعنى نشغله حوالى 5 دقايق ونطفيه ونحط فيه كوبايات الزبادى ونقفله ونسيبه من بالليل للصبح
وتانى يوم هيبقى جاهز ومتماسك حطيه فى التلاجه.
المكونات:
كيلو لبن
كوب زبادى غير طازج
كيلو لبن
كوب زبادى غير طازج
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق